سرپرست وزارت صنعت، معدن، تجارت با بیان اینکه باید بهسمت تولید داخل قطعاتی که در آنها وابسته هستیم، برویم گفت: برای داخلی سازی 3.2 میلیارد دلار از واردات هدف گذاری انجام داده ایم و در این حوزه ۱۴۳ قطعه گلوگاهی را شناسایی کردهایم که باید آنها را داخلی سازی نماییم و استان ها باید در این حوزه پیشگام و پیشرو باشند.
رییس کل بانک مرکزی گفت: دیگر مثل گذشته در تامین ارز برای بخشهای مختلف از جمله واردات گشاده دستی نمیکنیم و آن را فقط برای تامین مواد اولیه، دارو و کالاهای اساسی اختصاص میدهیم.
عضو هیات مدیره انجمن واردکنندگان موبایل گفت: اگر تخصیص ارز، ترخیص کالا و ثبت سفارش به شکل عادی انجام شود، کاهش قیمتهای تلفن همراه که از چند رو قبل آغاز شده تا هفته اول تیرماه به ثبات میرسد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از واردات یک و نیم میلیون تنی کالای اساسی در هشت ماهه امسال از طریق بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: هیچ مشکلی در زمینه رسوب کالا و باقی ماندن بیش از حد آن در بندر شهید رجایی نداریم و این میزان کالای اساسی تقریبا به صورت کامل از بندر خارج و به مقاصد مورد نظر منتقل شده است.
وزارت کشاورزی عراق از ممنوعیت واردات ۳۰ محصول کشاورزی و دامی به علت رسیدن به خودکفایی خبر داد. وزیر صنایع و معادن عراق نیز از خودکفایی در زمینه تولیدات لبنیاتی در آینده نزدیک خبر داده است.
با وجود همه تهدیدها و مشکلاتی که از طریق اعمال تحریم ها متوجه حمل نقل دریایی و کشتیرانی جمهوری اسلامی شده است ، حجم صادرات و واردات کشور در نیمه نخست سال جاری به ترتیب ۷ و ۲۴ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه استان مازندران در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی جزو رتبههای برتر کشور است، گفت: باید با احداث و توسعه واحدهای محصولات تکمیلی، زمینه استفاده از ضایعات برنج برای تولید محصولات جدید در استان مازندران فراهم شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی، تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران یکی از راهکارهای کنترل بازار و قیمت ها را ارائه مجوز واردات به واحد های صنفی دارای پروانه دانست
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توییتر خود نوشت: متولی و پاسخگوی سلامت مردم هستیم و همانگونه که رانتی به واردات نمیدهیم، به تولید نیز رانتی نمیدهیم و در رعایت استانداردها تعلل نمیکنیم.
با توجه به افزایش میزان تخلیه کالاهای اساسی طی چند ماه گذشته در بنادر امام خمینی (ره)، شهید رجایی، شهید بهشتی و شهید کلانتری چابهار و همچنین دستور رئیس جمهوری مبنی بر جلوگیری از رسوب کالا در گمرکها، بیش از هر مسئله دیگر، ترخیص هرچه سریعتر کالاهای اساسی از گمرکها و همچنین خروج آنها از بنادر کشور باید در دستور کار مراجع ذیربط قرار گیرد.
در هفته های اخیر برخی فروشندگان هر کیلوگرم شکر را با قیمت بیش از 10 هزارتومان و قند را بیش از 12 هزارتومان به فروش می رسانند که در نهایت اکنون با کمیاب و نایاب شدن این محصول در بازار مواجه هستیم. طبق آمارها نیاز ماهانه کشور 180 هزارتن و سالانه بین 2.1 تا 2.2 میلیون تن است که بخش عمده آن از محل تولید چغندر قند و نیشکر و بخش اندکی از آن از محل واردات ...
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اعلام این خبر گفت: کشتی های کالاهای اساسی از جمله دام ، روغن خوراکی خام ، شکر ، گوشت منجمد و نهاده های دامی با اولویت، دقت و سرعت بالای تشریفات خروج، از بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران وارد کشور می شود.